Beste bezoeker,

Restaurant en Theater De Toegift stelt ieder jaar met zorg en passie een gevarieerd theaterprogramma samen. Cabaret, stand-up, muziek, kleinkunst.. Het komt allemaal langs!

Ons theaterprogrammering loopt van juni t/m mei, want daar waar vele theaters een zomerstop kennen, gaat De Toegift door.., ook in de zomer. We streven er naar om de programmering bekend te maken in april. De brochure wordt dan huis aan huis verspreid en de voorstellingen komen dan ook op de site te staan en kan er gereserveerd worden.

Als gevolg van de Corona uitbraak in maart 2020 verloopt het theaterseizoen ‘2020-2021’ tot op heden anders dan u van ons gewend bent. Hoewel de programmering ten tijde van de eerste Lockdown zo goed als rond was, is er i.v.m. grote onzekerheden geen brochure ‘2020-2021’ verschenen.
Ook zijn de voorstellingen van onze site afgehaald nadat we meerdere voorstellingen moesten verplaatsen of zelfs cancelen. Voorlopig wordt er medio elke maand gekeken naar de dan geldende RIVM restricties en de hierbij passende mogelijkheden voor het kunnen laten doorgaan van voorstelling(en) de navolgende maand.
We beseffen dat dit onprettig kan zijn. U kunt immers niet ‘vooruitkijken’ en al kaarten reserveren. Wij vragen uw begrip in deze.

We verwachten dat het seizoen ‘2021-2022’ weer ‘normaler’ zal kunnen verlopen. Zeker vanaf het najaar.

Er wordt nu druk geboekt om weer een mooi (volledig) programma te kunnen samenstellen en in april 2021 onze brochure te kunnen presenteren.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in ons restaurant en natuurlijk bij de voorstellingen!

Wist u dat: U bij elke voorstelling een gratis* ‘Toegift drankje’ kunt nemen na de voorstelling?
Wist u dat: De Toegift ‘Toegift vrienden’ heeft? Deze ‘Toegift Vrienden’ genieten voor  € 25,00 per jaar een aantal voordelen, waaronder het eerder kunnen bestellen van kaarten bij presentatie van ons nieuwe programma.

U kunt, mocht u dit willen, op ieder moment van het jaar (dus ook vandaag!) ‘Toegift Vriend’ worden. Voor €25,00 per jaar steunt u dan niet alleen het theater, maar ontvangt u per kaartje ook nog eens € 2,00 korting (max 2 personen), kunt u net even eerder kaarten bestellen na presentatie van het programma en krijgt u ook nog voorrang bij evenementen als Broadway of bijzondere voorstellingen welke snel uitverkocht zullen zijn!**)

Wordt vandaag nog ‘Toegift Vriend’ (klik hier om Toegift Vriend te worden) en u ontvangt, direct nadat uw betaling is ontvangen, de unieke code waarmee u een jaar lang tegen gereduceerd tarief kaarten kunt bestellen zodra verkoop is gestart.

*) m.u.v. voorstellingen voorzien van * en keuze uit Swickels of Eilandkriebel van de tap, ) 0.0 bier op fles, rode- of witte wijn, rose, koffie, thee of frisdrank.

**) t.b.v. Toegift Vrienden wordt 75% van de beschikbare kaarten eerder aangeboden dan de verkoop van de overige 25%. Voordelen en voorwaarden vindt u op deze site.

 

Sorteer op:

Datum

Datum

Naam

Juni 2021

DO10jun20:30Oscar Arnold - 'Onder Anderen'Droge humor, beetje apart, heel gevat. Oscar Arnolds stijl is in hoe dan ook uniek. En eigenlijk niet goed in woorden te omschrijven, dus kom maar gewoon naar zijn show. Halve finalist Holland's Got Talent 202020:30 Prijs: 16,50 incl. Toegift drankje*

detoegiftklif12

 120    423


X