Het gezelligste theater op Texel

Naast een goed en gezellig restaurant, heeft De Toegift een sfeervol theater waar zowel kleine als grote namen komen spelen. Wil je je avond uit helemaal compleet maken? Kom dan eerst gezellig dineren en schuif vervolgens aan bij een voorstelling of liveoptreden. En wil je écht het Toegift-gevoel ervaren? Kom dan naar het Theaterdiner, waar je uitgebreid kunt dineren met tussen de gangen door een voorstelling van cabaretier Berry Lussenburg. Voor welke voorstelling je ook kiest, in ons theater is het altijd gezellig!

Image

Divers aanbod

Voor ieder wat wils

In ons altijd gezellige theater bieden we een podium aan een verscheidenheid aan artiesten, van nieuw jong talent tot ervaren spelers. Er is dus altijd een gevarieerd aanbod: van try-outs en intieme voorstellingen tot Theaterdiners en muziekoptredens. 

Er zit altijd wel een voorstelling voor jou tussen. Het theater heeft plek voor ongeveer 130 gasten, er heerst dus altijd een gemoedelijke en gezellige sfeer in het theater van De Toegift. 

Theaterprogramma

Gevarieerd en samengesteld met passie

De Toegift stelt ieder jaar met zorg en passie een gevarieerd theaterprogramma samen. In tegenstelling tot veel andere theaters, heeft De Toegift geen zomerstop. Ons programma loop van juni t/m mei. Ook in de zomer kun je dus bij ons terecht voor een theateruitje! 

We streven ernaar om het programma bekend te maken in april, zodat je genoeg tijd hebt om tickets voor jouw favoriete voorstellingen te reserveren. 

 

Komende theatershows

donderdag 05 oktober 2023, 20:30

Anuar

Made in Holland (try-out)

donderdag 05 oktober 2023, 20:30

Stand-up comedian Anuar is geboren en gevormd in Nederland. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit steelt hij de harten van zijn publiek in het theater. Vanuit zijn humoristische visie houdt hij de bezoeker een spiegel voor over Nederland anno nu. Hierdoor kwam hij op de voorpagina van de gerenommeerde krant The New Times.

Na vijf avondvullende comedyshows en twee Ramadan Conferences - waar Anuar de bedenker van is - komt hij nu met zijn nieuwe comedyshow MADE IN HOLLAND.

Meer info over Anuar: https://ANUAR.nl

De pers over Anuar in eerdere comedyshows:

“Spannende ongepolijste en rauwe stand-up. Weet op een originele manier te spelen” (Algemeen Dagblad)

“Hij is een gretige grappenmaker” (De Telegraaf)

“Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen. Speelt losjes uit de heup.” (NRC)

Meer info
Image
Image

Word Vriend van De Toegift

Voor echte liefhebers

Ben jij een liefhebber van De Toegift en van theater? Dan hebben we wat leuks! Word Vriend van De Toegift en ontvang als eerste updates over nieuwe voorstellingen (van grote namen), Broadway en Theaterdiners en krijg voorrang en korting bij de kaartverkoop.