donderdag 06 juli 2023, 20:30

Beatrice van der Poel - Beatrice Zingt Brel (try-out)

Beatrice van der Poel brengt Brel als nieuw ****

“.... afwisselend warm en teder, bruisend, schurend en expressief.

Mede door de meeslepende arrangementen van haar begeleiders komt Brel weer overtuigend tot leven.”

NRC - Henk van Gelder

 

9 oktober 2023 is het 45 jaar geleden dat de grote Jacques Brel overleed.

De Belgische zanger, componist en tekstschrijver die begin jaren zestig uitgroeide tot een internationale beroemdheid.

De intense manier waarop hij zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn op het podium voor het voetlicht bracht is ongeëvenaard.

Zangeres/songwriter Beatrice van der Poel trekt de stoute schoenen aan om die prachtige Franstalige Brelchansons in het Nederlands te vertolken.

Met haar EP oogstte ze al lovende recensies en jubelende reacties en dit najaar verschijnt het album Laat Me Niet Alleen - Beatrice Zingt Brel.

Beatrice wordt begeleid door pianist Leo Bouwmeester die ook wijlen acteur Jeroen Willems’ ode aan Brel muzikaal vormgaf.…

Meer info

Muziektheater

donderdag 31 augustus 2023 , 20:30

Boban Benjamin Braspenning

Boompje Beestje

donderdag 31 augustus 2023 , 20:30

Boban Benjamin Braspenning is een kersvers cabarettalent. Hij bestormt de theaters met “Boompje, Beestje”: een muzikale cabaretshow over woningnood.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak en als afgestudeerd econoom en ethicus, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Boban speelt “Boompje, Beestje” overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land. Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) naar huis (als je die hebt).

EXTRA INFORMATIE

Over Boban

Boban…

Meer info

Openingstijden

Maandag 

Open vanaf 10:00 

Dinsdag 13 juni 2023

Wegens onderhoud keuken gesloten

Woensdag 

Gesloten

Donderdag

Open vanaf 10:00

Vrijdag 

Open vanaf 10:00

Zaterdag 

Open vanaf 10:00

Zondag 

Open vanaf 10:00