• Un, Dos, Stress
  • Un, Dos, Stress
De grote Un, Dos, Stress Kerstspecial

De grote Un, Dos, Stress Kerstspecial

  • Un, Dos, Stress is nieuw in theaterland. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich.

 

Un, Dos, Stress is een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes.

Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met De Grote Kerstspecial zetten ze met hun verbazingwekkende sketches en scènes het theater volledig op zijn kop.

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial. Het voorkomt geen gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Want na het zien van dit vervreemde kerstspektakel zullen de feestdagen voelen als een speeltuin en nooit meer hetzelfde zijn.
De enige rode draad zit in de kerstmuts. De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel.
Komt allen tezamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Regie: Minou Bosua
Tekst en spel: Thijs van de Meeberg (winnaar Leids Cabaret Festival 2015), Remy Evers (winnaar Cameretten 2019) & Marco Lopes (Finalist Leids Cabaretfestival 2016). Zij toeren tevens met hun avondvullende solovoorstellingen.

www.undosstress.nl
www.facebook.com/trioUnDosStress
Insta: un.dos.stress

Over Un, Dos, Stress:
• Un, Dos, Stress over Un, Dos, Stress: “Lomp? Wij spreken liever over een ‘authentieke manier van vrij spelen.”
• Thijs van de Meeberg gaf de kerstspecial van Un, Dos, Stress eerder al ***** en sprak over “een broodnodige frisse wind door het solistische cabaret landschap”.
• De moeder van Remy Evers over Un, Dos, Stress: “Het zijn lieve jongens, maar je moet ze niet bij elkaar zetten.”
• Remy Evers: “Dit is zo mijn humor.”
• Marco Lopes: “Het is dat het betaald… oh is het niet betaald?”