• Thjum Arts
  • Thjum Arts
Tijdloos Genot

Tijdloos Genot

  •  Als Thjum het podium op komt gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling.

In zijn eerste avondvullende voorstelling verweeft Thjum de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast. Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogste haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken?

Thjum Arts (1993) is een Nederlandse cabaretier en stand-upcomedian. Hij behaalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en won zowel de jury- als publieksprijs op Cameretten Festival 2021.

Arts klom als kind al graag op het podium, maar het duurde tot zijn achttiende vooraleer hij er echt wat mee ging doen. Bij de jaarlijkse talentenjacht op zijn school deed hij mee met zijn zelfgeschreven theatermonoloog en totaal onverwacht moest iedereen om hem lachen. Het zaadje voor een comedycarrière was geplant.

Na enkele jaren politicologie gestudeerd te hebben, maakte Thjum de overstap naar Culturele Maatschappelijke Vorming. In 2019 behaalde hij zijn diploma.

https://thjum.nl/