• Eilandquiz
  • Eilandquiz
Editie 2024!

Editie 2024!

  • Lekker quizzen op de zondagmiddag!

Op zondag 7 april organiseert Texel Excursies weer de jaarlijkse grote Eilandquiz in restaurant-theater De Toegift in Den Hoorn. Van 15.00 tot 18.00 uur worden er weer 100 vragen over Texel aan de teams voorgelegd, verdeeld over tien verschillende themablokken. Teams van maximaal zes deelnemers kunnen zich telefonisch of per mail opgeven bij De Toegift. Zoals ieder jaar zijn er weer verschillende leuke prijzen te winnen. Het winnende team gaat in ieder geval naar huis met theaterkaartjes voor een voorstelling naar keuze in De Toegift. Na afloop is het mogelijk gezellig te blijven dineren! Reserveren voor het diner is gewenst. Ieder teamlid betaalt € 7,50 en de opbrengst is ook dit jaar weer bestemd voor een Texels goed doel, welk binnenkort bekend gemaakt zal worden!  

Kortom een gezellige middag waarin je al je Eiland-kennis kwijt kunt 'onder het genot van...'. Én steun je een goed doel!

Durf jij het aan met je team? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0222-319633 (vrij t/m zo vanaf 12.00 uur)