ETEN & DRINKEN

Met ingang van april tot en met september zijn wij weer van woensdag tot en met maandag geopend (van september tot april, van donderdag tot en met zondag). U kunt dan weer op ons gezellige terras genieten van een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak, een van de lunch gerechten of diner gerechten met lokale specialiteiten. Maar we doen veel meer!

THEATERDINER ‘VRIJHEID’

Vrijheid, vrij vertaald’ is ons nieuwe Theaterdiner 2020! We genieten van de vrijheid in de breedste zin van het woord. Van de 75 jarige vrijheid, de vrijheid tot het maken van keuzes, tot de vrijheid ‘van het woord’. Maar ook gewoon lekker een avond vrij kunnen zijn, een avond vrij kunnen genieten. Van een poëtische start tot een knallend einde! Letterlijk en figuurlijk een verrukkelijke avond met poëzie, zang en cabaret. Dit alles, als vertrouwd, gebracht door alle dienstdoende medewerkers van De Toegift! Smakelijk vermaak, een hele avond lang! 3-gangen menu inclusief voorstelling voor €49,50 (exclusief drank). Kijk in onze agenda voor alle data! Reserveer uw Theaterdiner gemakkelijk online of telefonisch, dan zijn wij zo vrij om voor u alvast de ‘rode loper’ uit te rollen!

Theater Menu

Komt u naar een voorstelling? Maak uw avondje uit compleet met een 3 gangen keuze theater menu voor €33,50 (exclusief drank) (dit geldt niet voor Theaterdiners) ‘

Gezelligheid kent geen tijd

Heeft u iets te vieren? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Kijk bijvoorbeeld eens naar onze buffetten!

Sorteer op:

Datum

Datum

Naam

Juni 2021

DO10jun20:30Oscar Arnold - 'Onder Anderen'Droge humor, beetje apart, heel gevat. Oscar Arnolds stijl is in hoe dan ook uniek. En eigenlijk niet goed in woorden te omschrijven, dus kom maar gewoon naar zijn show. Halve finalist Holland's Got Talent 202020:30 Prijs: 16,50 incl. Toegift drankje*

detoegiftklif12

 120    423


X