THEATERDINER “VRIJHEID, VRIJ VERTAALD” ook in 2021!

‘Vrijheid, vrij vertaald’ is ons nieuwe Theaterdiner voor de zaterdagen* in 2020! We genieten van de vrijheid in de breedste zin van het woord. Van de 75 jarige vrijheid, de vrijheid tot het maken van keuzes, tot de vrijheid ‘van het woord’. Maar ook gewoon lekker een avond vrij kunnen zijn, een avond vrij kunnen genieten. Van een poëtische start tot een knallend einde! Dit alles tussen de gangen door van een heerlijk driegangen keuzemenu.

Letterlijk en figuurlijk dus een verrukkelijke zaterdagavond met poëzie, zang en cabaret. Dit alles, als vertrouwd, gebracht door alle dienstdoende medewerkers van De Toegift!

Smakelijk vermaak, een hele avond lang!

Note: Als gevolg van de RIVM maatregelen wordt dit theaterdiner voorlopig niet gespeeld. Zodra dit weer mogelijk is zullen wij de data op onze site vermelden en kunt u weer reserveren voor ‘Vrijheid vrij vertaald 2021’ versie!

Nieuw: Theaterdiner ‘Berry Speelt Open Kaart!’. Dit theaterdiner bestaat net als bij ‘Vrijheid vrij vertaald’ uit een driegangen keuzemenu, en theater tussen de gangen door. Dit keer gebracht door cabaretier Berry Lussenburg! Vanaf komend voorjaar 2021 te zien!

Reserveer uw Theaterdiner gemakkelijk online of telefonisch, dan zijn wij zo vrij om voor u alvast de ‘rode loper’ uit te rollen!

Natuurlijk kunt u ook gewoon komen genieten van een lunch, borrel of diner! ‘Restaurant en Theater De Toegift, altijd iets te beleven..’

* Het kan voorkomen dat er op een zaterdagavond een voorstelling uit onze theaterprogrammering geboekt staat. Er is dan geen ‘Theaterdiner ‘Vrijheid Vrij Vertaald’ of ‘Berry Speelt Open Kaart!’ Check onze agenda! Bezoekt u een theatervoorstelling uit de programmering? Dan kunt u altijd vooraf een hapje komen eten! Reserveren gewenst.

Sorteer op:

Datum

Datum

Naam

Oktober 2020

Maart 2021

detoegiftklif12

 116    413


X