AKF – ‘Halve Finalisten Tour 2021’

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2021!       Op vrijdag presenteren de eerste drie halvefinalisten zich, op zaterdag de andere drie!
Deze creatieve en diverse theatermakers gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programma’s op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers/regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses. Traditiegetrouw beleven ze hun vuurdoop op Texel en daarna gaan ze vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op hun bek. Alles om straks goed voorbereid de Halve Finales in Theater Bellevue in Amsterdam te kunnen spelen.

De presentatie is beide avonden in handen van Nina de la Croix.

  • 15 januari 2021, 20:30 uur
  • 16 januari 2021, 20:30 uur

Sorteer op:

Datum

Datum

Naam

Juni 2021

DO10jun20:30Oscar Arnold - 'Onder Anderen'Droge humor, beetje apart, heel gevat. Oscar Arnolds stijl is in hoe dan ook uniek. En eigenlijk niet goed in woorden te omschrijven, dus kom maar gewoon naar zijn show. Halve finalist Holland's Got Talent 202020:30 Prijs: 16,50 incl. Toegift drankje*

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2021!

X